מצרכים:
- 1 קישוא
- 1 בצל
- 1 גזר
- 1 שורש גזר ושורש פטרוזיליה
- 2 שיני שום
- 1 יח' ברוקולי
- 250 גר' דלעת
- 200 גר' כרוב ניצנים
- 3 כפות שמן זית
- 1 ליטר מים / ציר ירקות
- מעט שמיר ופטרוזילה קצוצים
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות ומאדים בסיר עם השמן, מוסיפים הנוזלים ומבשלים כ 1/2 שעה.
מתבלים במלח, פלפל ומגישים מעוטר במעט שמיר ופטרוזיליה.
טיפ השף:
1) ניתן להוסיף למרק בהגשה פסטה מבושלת.
2) בזמן הכנת המרק להוסיף 1/4 כוס גריסים או עדשים שיעשירו המרק.
- 1 קישוא
- 1 בצל
- 1 גזר
- 1 שורש גזר ושורש פטרוזיליה
- 2 שיני שום
- 1 יח' ברוקולי
- 250 גר' דלעת
- 200 גר' כרוב ניצנים
- 3 כפות שמן זית
- 1 ליטר מים / ציר ירקות
- מעט שמיר ופטרוזילה קצוצים
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות ומאדים בסיר עם השמן, מוסיפים הנוזלים ומבשלים כ 1/2 שעה.
מתבלים במלח, פלפל ומגישים מעוטר במעט שמיר ופטרוזיליה.
טיפ השף:
1) ניתן להוסיף למרק בהגשה פסטה מבושלת.
2) בזמן הכנת המרק להוסיף 1/4 כוס גריסים או עדשים שיעשירו המרק.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: